ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА, И БИДЕТЕ СТИПЕНДИСТ НА ЕВН МАКЕДОНИЈА

27.09.2021

Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола (УКЛО), ја продолжува успешната соработка со бизнис окружувањето, како претпознатлив елемент во неговото функционирање.

Како резултат на таквата соработка, која се реализира преку Центарот за кариера, алумни и доживотно учење, ЕВН Македонија објави повик за доделување на стипендии од програмата LOST за студентите од Електротехничкиот отсек при Техниччкиот факултет-Битола,

Подетални информации можете да најдете на следниот линк: КОНКУРС


Scroll to Top