ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ ОД ЛТХ ЛЕАРНИЦА ОХРИД

29.09.2021

Врз оснава на веќе воспоставената соработка помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола и LTH Леарница Охрид, отворен е Повик за доделување стипендии за редовни студенти од Техничкиот факултет-Битола, кои се првпат запишани во прв семестар во академската 2021/2022 година, или имаат првпат запишано III, V или VII семестар универзитетски студии во академската 2021/2022 година.

Повеке информации ТУКА


Scroll to Top