МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕЦИЈА - БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ

29.11.2011

Факултетот за безбедност - Скопје при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола организира меѓународна научна конференција: БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ. Известувањето и поканата можете да ја преземете тука.

Scroll to Top