ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ПРИЗНАНИЕТО „НАЈМЛАД НАУЧНИК“

29.11.2011

Претседателот на Република Македонија распишува Јавен повик за доделување на признанието „Најмлад научник за 2011 година“. За повеќе информации кликни тука.

Scroll to Top