МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО KROMBERG & SCHUBERT

21.02.2012

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  информира за отворениот повик за вработување млади и амбициозни луѓе во компанијата KROMBERG & SCHUBERT, инвеститор во индустриската зона Жабени за следните позиции:

·         Production Manager

·         Quality Manager

·         Financial Manager

·         Logistics Manager

·         IE (Industrial Engineering) Manager

·         IT Manager

Апликациите се доставуваат исклучиво на англиски или германски јазик

За повеќе информации кликни ТУКА.

Scroll to Top