ПРОМОЦИЈА НА КРЕДО ЦЕНТАРОТ

31.10.2013

Во серијата промотивни активности на КРЕДО центарот, во петок на 01.11.2013 година  во просториите на кариерниот  центар (касарна) пред претставниците од студентските  парламенти ќе се одржи презентација на можностите што ги нуди КРЕДО центарот  за студентите на УКЛО.

Scroll to Top