УКЛО се вклучи во акцијата Ден на дрвото

28.11.2013

Во акцијата Ден на дрвото, што се одржа на 27 ноември 2013 г. се вклучија студенти и професори од УКЛО.

Тие пошумуваа на повеќе локации во општините од Југозападниот регион, во кои се сместени единиците на УКЛО.

Годинашната акција за пошумување е организирана под мотото „Засади здравје! Засади иднина!“


Scroll to Top