ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

05.12.2013

Во рамките на одбележувањето на Патрониот ден на УКЛО, на пригодна свеченост што се одржа на 04.12.2013 година, во Салата за состаноци на Ректоратот во комплексот Касарни - Битола, промовирани се доктори на науки на Универзитетот „Св.Климент Охридски" - Битола.

Во рамките на настанот, ректорот проф. д-р Златко Жоглев промовира 23 нови доктори на науки:  листа

Од формирањето на Универзитетот, досега на УКЛО докторирале 204  доктори на науки.

Scroll to Top