Европски стипендии за мастер студии за социјална работа

06.12.2013

Ве известуваме за можноста за аплицирање за целосни стипендии наменети за мастер студии за социјална работа во рамки на Европската програма ERASMUS MUNDUS.

Повеќе информации можете да добиете на www.socialworkadvances.org

Scroll to Top