ЈАВЕН ПОВИК за избор на најдобри бизнис планови

26.08.2014

Почитувани студенти,

Ве потсетуваме дека Јавниот повик за избор на најдобар Бизнис план и за започнување на бизнис  под мотото „Биди перспективен започни свој бизнис„ на кој  може да аплицираат сите студенти и млади лица од 18 до 30 години трае до 15.09.2014 година.

Учесниците ќе се натпреварот за избор на 5 најдобри бизнис планови на кои ќе им бидат доделени плакети, ваучери и парични награди.

Јавниот повик и упатството за пишување бизнис план можете да ги најдете на подолните линкови.

Преземи повик и упатство.


Scroll to Top