Договор за соработка со универзитетот во Тирана

16.06.2014

Ректорот на УКЛО, проф. д-р Златко Жоглев   со неговиот колега од Тирана, проф. д-р Дори Kуле на 13.06.2014 година потпишаа договор за взаемна соработка, при што се утврдени принципите на идната соработка во повеќе академски области.

На средбата што се оствари во Ректоратот на УКЛО присуствуваше  и деканот од Економскиот факултет во Тирана проф. д-р Суло Хадери.

Scroll to Top