DAAD - Стипендиски програми

16.10.2014

Германската служба за академска размена на студенти и наставно-научен кадар (DAAD)  ќе одржи презентација на стипендиските програми на 17.10.2014 (петок) со почеток во 14.00 часот во Амфитеатарот на новата единица во состав на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ -  Факултетот за информатички и комуникациски технологии - Битола сместена во  комплексот касарни.


Scroll to Top