Промоција на нови доктори на наука

04.12.2014

Во рамките на одбележувањето на Патрониот ден на УКЛО, на пригодна свеченост што се одржа на 04.12.2014 година, во Салата за состаноци на Ректоратот, комплекс Касарни - Битола, промовирани се доктори на науки на Универзитетот „Св.Климент Охридски" - Битола.

Ректорот проф. д-р Златко Жоглев за доктори на науки ги прогласи:

листа на доктори на науки


Scroll to Top