Конкурс ОБСЕ

18.02.2015

Мисијата на ОБСЕ во Скопје објави конкурс за есеи за „Улогата на ОБСЕ во светот денеска,“ како дел од серијата активности за одбележување на 40-годишнината од Хелсиншкиот акт.  

Сите студенти на додипломски или постдипломски студии (запишани на еден од универзитетите во државата) можат да учествуваат на конкурсот.


Scroll to Top