РАЗВОЈ И ПИШУВАЊЕ НА ЕВРОПСКИ ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТ ОБУКА ЗА „ХОРИЗОНТ 2020“

24.02.2015

На 7 и 8 април 2015 година, на Техничкиот факултет - Битола (Сала за состаноци) ќе се одржи Работилница за развој и пишување европски предлог-проекти во рамките на Програмата HORIZON2020. Главен предавач ќе биде г. Бошко Нектаријевиќ, основач и директор на Балканската мрежа за безбедност, сега Европска академија за обука.

Прилози:

МКД

Најава

Пријава

Програма

ENG

Announcement

Registration

Programme


Scroll to Top