Летна школа во Турција

26.03.2015

Студентска летна школа “Delightful Istanbul” организирана од Истанбул Ајдин Универзитетот, од 01.08. до 15.08.2015.

Повеќе информации на http://www.aydin.edu.tr/summer_school/


Scroll to Top