Подобри го англискиот јазик и подготви се за тестот ИЕЛТС со бесплатен онлајн курс

22.04.2015

Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола во соработка со Британскиот совет од Скопје организира бесплатен on-line курс за англиски јазик - Подобрете го англискиот јазик и подгответе се за тестот ИЕЛТС.Курсот ве води низ сите вештини на тестот ИЕЛТС - читање, пишување, зборување и слушање.

ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КУРСОТ?

Почеток: 11 мај

Траење: 6 недели

Потребно време: 2 часа неделно

Цена: Бесплатно

За време на курсот ќе добивате совети од тутор преку видео и од тим на искусни инструктори за тестот ИЕЛТС. Ќе имате прилика да споделувате ваши искуства, совети и мислења со другите учесници во овој курс.

Како е организиран курсот:

https://www.futurelearn.com/about/how-it-works

Пријавете се на:

https://www.futurelearn.com/courses/understanding-ielts?utm_source=BC_macedonia_website&utm_medium=web&utm_campaign=Understanding_IELTS_May15%20

Повеќе информации за тестот ИЕЛТС:

http://www.britishcouncil.mk/exam/ielts


Scroll to Top