СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

11.06.2015

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  и ЕВН Македонија, а во насока  на професионално усовршување на млади и талентирани студенти, ЕВН Македонија ќе стипендира студенти од електро-техничка струка од Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола 

За повеќе информации кликни тука.

Апликациите за стипендирање да се достават најдоцна до  19 Јуни 2015 година  во Архивата на Техничкиот факултет - Битола.

Формулар за аплицирање


Scroll to Top