Студентско практиканство Презентација на Програмата Зоран Џинџиќ

08.10.2015

Ве информираме дека на ден 30.10.2015 година во свечената сала на Факултетот за информатички и комуникациски технологии со почеток во 11:00 часот ќе се одржи презентација на програмата за практиканство Зоран Џинџиќ. Оваа Програма нуди можности за студентите од земјите на Западен Балкан практиканската работа да ја реализираат во некоја од водечките германски компании.

Повеќе информации може да добиете на следниот линк www.djindjic-stipendienprogramm.de.


Scroll to Top