УЧЕСТВО НА СТУДЕНТИ И АКАДЕМСКИ КАДРИ ОД УКЛО НА СЕМИНАР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ КРИЗИ И ПОМИРУВАЊАТА

14.10.2015

Студенти и академски кадри од Правниот факултет при УКЛО ќе земат учество на уште една заедничка активност со  повеќе универзитети, институции и други партнери од МК   во рамките на циклусот предавања во организација на  Францускиот Институт и со поддршка на  Фондот Д Аламбер.


Scroll to Top