Презентација на Програма Фулбрајт

21.10.2015

Американското Катче Битола организира презентација за образовна размена во САД, Програма Фулбрајт (постдокторски студии).

Настанот се одржува во четврток, 22-ри октомври во 11:00 часот во просториите на Американското Катче Битола.

Потврдување присуство на: americancornerbitola@gmail.com /  телефон: 047 203 326 најдоцна до среда, 21-ви октомври 2015 г.

Краен рок за аплицирање на програмата е 1-ви ноември 2015 г. Повеќе информации на:

http://macedonia.usembassy.gov/https/macedonia2/archives/https/macedonia2/archives2015/fcp2016-17.html

 


Scroll to Top