Прва Конференција „Transport for Today's Society“

10.12.2015

Од 19-21 мај 2016 година, на  Техничкиот факултет – Битола  ќе се одржи Првата Конференција „Transport for Today's Society“.

Повеќе информации на линкот www.ttsconference.org


Scroll to Top