Гостување на симфонискиот оркестар и џез бенд ГУСТАВУС

25.01.2016

ПО МНОГУТЕ СВЕТСКИ ТУРНЕЈИ, КАКО ДЕЛ ОД ЕВРОПСКАТА ТУРНЕА ЗА 2016

ЕДИНСТВЕНО ВО СКОПЈЕ И ЕДИНСТВЕНО ВО БИТОЛА

ДИРЕКТНО ОД МИНЕСОТА

УКЛО ВО СОРАБОТКА СО ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА –

ДОМАЌИН НА КОНЦЕРТОТ

НА СИМФОНИСКИ ОРКЕСТАР  И ЏЕЗ БЕНД ГУСТАВУС

70 ИЗВЕДУВАЧИ –СТУДЕНТИ И МУЗИЧАРИ НА СЦЕНА

ИСКЛУЧИТЕЛЕН РЕПЕРТОАР ЗА СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА ЏЕЗ МУЗИКАТА

30 јануари 2016 со почеток  во 20,00

СЛОБОДЕН ВЛЕЗ


Scroll to Top