Меѓународна студентска недела во Белград

04.02.2016

Во Белград, од 17 до 24 јули, 2016 година ќе се одржи Меѓународна студентска недела во чии рамки се предвидени различни работилници на бројни современи теми.

Повеќе за можноста за учество и пријавување на овој настан на:

http://iswib.org/index.html?nosplash


Scroll to Top